Nejnovější recenze ze sekce Komponenty pro koloběžky
Lehce ovladatelná, rychlá a tichá koloběžka.
- Pořádný kus materiálu
- Pěkně zabaleno
- Ok
Vše v naprostém pořádku, brzda brzdí naprosto perfektně
Výborná stabilní kolobezka předem vyzkoušena. Bezvadna na zlepšení bolest v kříži.
- Originál gripy, není o čem
Padnou skvěle
- Dobrá cena
Syn je s SCS-kem spokojený.
- S dopravou byl nejlevnější
- kvalita
Bohužel jsem musel koupit druhou první jednou nabyla a kaput
Čekal jsem trošku silnější materiál, ale po namontování svůj účel plní dokonale. Takže za mně spokojenost
tento ethic shim sem si musel objednat kvůli tomu aby mi vydlice držela na řídítkach
- levné pneu
levné
- Fungují dobře za každého počasí
- Cena/výkon
- Na nic jsem nepřišel
Při objednávce jsem zadala platba dobírkou při převzetí,ale při zjištění v den kdy jsem chtěla objednávku vyzvednout že musím online zaplatit abych si mohla objednávku vyzvednout ,což online platba je zdarma a při převzetí zboží je poplatek za platbu dobírkou cca 50kc. Nechtěla jsem platbu online jelikož nemám internetové bankovnictví a mám jen kartu . Jsem velmi naštvaná , objednávku jsem tudíž vyzvednout nemohla, nechápu proč máte psáno,na internetu platba při převzetí, když je to lež!!!!!!,proto nemohu ani vás obchod doporučit ostatním
- Snadná instalace
- Perfektní ve tmě i při šeru
- Balení neobsahuje kroužek na Xiaomi 4 pro
- Hlučné odpružení během jízdy
- Velká vůle v osičkách = klepání během jízdy - dobré vypodložit (vyvložkovat) nerezovými planžetami.
- Při instalaci na Xiaomi 4 Pro je velmi malá mezera mezi blatníkem a kolem = doporučuji přefrézovat kostičku.
- Odpružení je hlučné
Je nutná vlastní úprava, aby to bylo funkční a přesně tak jak má být = nedoporučuji pro kupující, kteří nechtějí mít DD = dodělej doma.
- Naprosto dostačující a cenově dostupná varianta. Stojánek je stabilní a pro kolobku dostačující.
- ze se vubec prodava jako nahradni dil
- matky jsou samojistne (se silonem) , bezpecnost ale trochu slozitejsi montaz
- oproti originalu nema matky prichyceny k brzde takze je potreba zrucnost a naradi k uchyceni matek na srouby uvnitr ramu kolobezky , navic matky jsou samojistne (se silonem) trochu stezuji utahovani v malem prostoru
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »