Nejnovější recenze ze sekce Komponenty pro koloběžky
Neni kompatibilní s wilcox away starší model
- Plní účel
Objechał jsem si jednotku 23A 48v 500w .... prisla 48v 22a 500 w ! Žádný schema ! Jednotku jsem spálil psal jsem dvakrát a poslali mě fotky takové ze to dojde každému když rozloží a kolobezku ! Rad bych chtěl zapojit pedál z 3 drátu plus spínač na 2 dráty na zapnutý kolobezky když tam je 7 statku do vedou do pedalovy packy z multifunkčním dysplajem ! 1700.- jsem tak vychodil
kryt
Koloběžku jsem již vyzkoušela, jen bych asi ještě ocenila, kdyby v základní výbavě byla bezpečnostní odrazka vpředu a vzadu.
- pěkně provedené umístění
- příliš malá nevejde se telefon
zbytečně předražený, moc nesedí
- jsem spokojen
- už nepíchnu
- trochu pruží
- nepruží jak vzduchová pneu
- nasazování je děs
Dva lidi a tři stahovací pásky a je to za minutu nasazené, ale přijít na ten postup už čas zabere :-)
- Kvaltni kolobezka city boss duo 12 uz mam 2 roky.zatim zadny broblem.
- Pri skladni kolobezky blatnik casem praskl.chtelo by to lepsi uchyceni pri slozeni kolobezky.
pro syna
používá syn
- Super na jízdu.
- Instalace - zda se jednoduchá, ale přístup k šroubům na koloběžce hrůza. Scházel návod na instalaci.
Sám jsem to nasadit nedokázal ani s videonávodem. Vařil jsem to čtvrt hodiny jak myšička kašičku, třikrát jsem to zkusil od nuly a vždy nebyla síla na poslední kousek. Byl jsem spocenej a sprostej, gumu jsem i lehce natrhl doma poškodil podlahu. V pneuservisu mě s tím vyhnali, ve dvou cykloservisech taky. Uspěl jsem až v Piranha Šumperk. Takže nakonec snad dobrý. Už jsem řešil dva defekty zadní gumy, teď snad už bude klid.
- funguje, jednoduchý, estetický
Zatím bez chyby
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »