Nejnovější recenze ze sekce Komponenty pro koloběžky
- Výhodou je, že se voda nedostane pod displej.
- Docela dobrá propustnost údajů na displeji skrz folii
- Tento kryt, pokud se tedy nejednalo o špatný kus, protože úplně totožný mám přímo z Číny a ten krásně sedí, není na Xiaomi mi 365 PRO,ale na jiný typ.
![P.M.T. Srl PMT Stradale 100/55 R6,5 ”B Silniční 11"](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/d82/d823429fc8105abcaed26728a449921a--mmf100x100.jpg)
P.M.T. Srl PMT Stradale 100/55 R6,5 ”B Silniční 11"
Přidáno: 3. srpna 2023
(naposledy upraveno 3. srpna 2023)
Zakoupeno v Electric Motion
Napsalo se vyrobci pmt pneumatik a ten rekl primorzdily mezi originaly a fake. Podle toho soudim ze tyhlo jsou fake
Reakce obchodu Electric Motion
![Electric Motion](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/80043_logo--mm130x40.png)
Dobrý den, můžete si být jistý/á, že my jsme jediný obchod, který nikdy neprodával a prodávat nebude kopie této fenomenální italské značky. Jinak pro Vaši klidnou duši, nemusíte poznávat rozdíly, ale stačí se podívat na vnitřní straně pneumatiky je čárový kód, kterým označuje PMT každou pneumatiku zvlášť, je to takové výrobní číslo, tak to si můžete klidně ověřit.
Přeji hezký den.
Vaněk
Funguje
- Vše super funguje.
- je to super na delší trasy!!!Lepší rovnováha
Očekával jsem, že pneumatika bude z pryže a ne tvrdý plast!!
- Jednoduchá montáž
- Kvalitní provedení
- Dobré technické řešení
- Jednoduché ovládání
- Sedí úžasně,dobrá fixace říditek.
dost zbytecne, ke kolobezce dost osklive naroubovane, nehodi se a uzitek minimalni
Užitečný, snadno ovladatelný doplněk koloběžky.
Produkt jsem ještě nevyzkoušel,spoléhám v kvalitu a že to nějaký km vydrží.
Kvalitní náhrada za původní kolo s duší. Po povaření v horké vodě cca.15 min. jde snadno nasadit. Pasuje naprosto přesně. Vřele doporučuji.
Vše super
Doporučuji
![Stojánek WILCOX](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/61c/61c49fdee216647a02ef84d717841c0b--mmf100x100.jpg)
Stojánek WILCOX
Přidáno: 5. července 2023
(naposledy upraveno 5. července 2023)
Zakoupeno v open-sport
Stojánek podle mne je nutnost pro rekreační jízdu na koloběžce.Při odpočinku se ocení jeho konstrukční výhoda a koloběžka se uchrání od nuceného položení třeba na zem,na chodník atd.Je přitom jednoduchý,pevný a nepřekáží při jízdě.
Zasekává se
- Je dobra lehká
- kabel od původní nabíječky nám bohužel rozkousal pes, takže jsme museli koupit novou, ale naštěstí je za dobrou cenu, všechno funguje a pasuje jaká
bílá barva se ke zbytku koloběžky nehodí,
uchycení je dost amatérské, ale na helmu nebo lehkou igelitku stačí,
mohlo by to mít nějakou pojistku proti otevření
- levný
- splní funkci tak nějak
- nebude vám vadit když vám ho někdo ukradne
- přišroubovat to je peklo
- když chcete sundat kus co drží telefon aby vám neukradli celý držák, tak to zabere 10 minut, a spoustu nervů
- levný plast, který se za chvilku vymačká
- ocelové matičky nejsou pevně spojeny s plastovými matkami ve kterých jsou vsazené, takže po demontáži vám vypadnou někde na chodník nebo do kanálu
- utáhnout jeden šroub tak aby to drželo zabralo 10 minut
- Snadná montáž
- Kvalitní materiály
- V balení bylo vše potřebné